De jag jobbat med

Jag gillar att jobba på olika nivåer och röra mig mellan dem. Kulturskoleproduktioner kräver vissa saker, med allt vad nivåbalansering heter, och arr för professionella orkestrar kräver andra saker. Jag själv ser ingen prestigeskillnad däremellan, och lägger ner samma omsorgsfulla arbete på allt jag gör. Jag listar här några orkestrar ur varje kategori som jag jobbat med senaste åren.

Kulturskolor jag jobbat i större projekt med

Örebro kulturskola, Karlskoga kulturskola, Tidaholms kulturskola, Skövde musikskola, Skara musikskola, Kumla kulturskola, Hallsbergs kulturskola, Askersunds kulturskola, Bollnäs kulturskola, Eskilstuna musikskola m fl

Professionella institutioner jag skrivit arr till 

Svenska Kammarorkestern, Nordiska Kammarorkestern, Gävle Symfoniorkester, Nordiska Blåskvintetten, Göteborg Wind Orchestra, Stockholms Blåsarsymfoniker, Gotlandsmusiken, Marinens Musikkår m fl

Amatörorkestrar jag skrivit arr till

Sandvikens Symfoniorkester, Karlskoga Symfoniorkester, Bofors Musikkår, Örebro Orkesterförening, Olaus Petri Musikkår, Saab Musikkår, Eskilstuna Orkesterförening, Västerås Stadsmusikkår, Marinens Ungdomsmusikkår, Katrineholms Orkesterförening, Filharmoniska sällskapet i Nyköping m fl

Artister jag samarbetat med

Magnus Bäcklund, Rongedal, Ramy Essam, Nils Landgren, Johan Boding, Anders Norudde (f d Stake), Åsa Bergfalk, m fl