Arr för högre nivåer

 

Jag har en omfattande produktion för orkestrar och ensembler på professionell nivå, men som ofta även fungerar bra på lite högre amatörnivå. Mycket av det jag skrivit är för symfoniorkester, med eller utan komp, och blåsorkester. Jag har även en hel del musik arrad för brassensembler av olika slag och blåskvintett. Jag instrumenterar om alla arr efter behov. Det går bra att maila mig på musikproduktion@sjosvard.se för att få mer fullständig information om vad jag har.

Jag lägger här upp några exempel som Pdf och ljudfil.

Symfoniorkester………………………………………………………………………………………………………

Space Oddity – A3 Score Demo

 

Moonage Daydream – A3 Score Demo

 

Heroes ver 5 – A3 Score Demo

 

Under Pressure – A3 Score Demo

 

The show must go on 2011 – A3 Score Demo

 

Mustapha 2011 – A3 Score 

 

I´ll Be Over You Score Demo

 

Betlehems stjärna Score Demo

 

Jul, jul, strålande jul Score Demo

 

Jul i Svingen Score Demo

 

When Christmas comes to town – Score Demo

 

Blåsorkester……………………………………………………………………………………………………………

Cinema Paradiso – Score Demo

 

Overture Score Demo

Ljudfil på begäran

 

Pastorale Score Demo

Ljudfil på begäran

 

Seaside Rendezvous Score Demo

 

Ding dong Score Demo

 

Stilla natt ver Score Demo