Välkomna hit!

Hej och välkommen till min hemsida! Äntligen har den blivit, åtminstone nästan, klar. Det är ju en del jobb med att få en hemsida som man vill ha den, och jag kommer nog att ändra den lite framöver. Tar gärna emot synpunkter från eventuella besökare. Meningen är att jag ska kunna komma ut med en del av det jag har gjort, så att det blir synligt och hörbart. Jag har ju inte ett traditionellt notförlag, utan jag jobbar mest på beställning. Dock sitter jag på en hel del material som jag bearbetar så att det passar mina uppdragsgivare. Jag har lagt upp en del representativa arr både som pdf och mp3 så att man kan se och höra hur jag jobbar. Mer detaljerade låtlistor ger jag på begäran. På den här bloggen kommer jag att försöka skriva lite ditt och datt om hur jag jobbar med det som är aktuellt just nu, eller också om sånt jag tycker är kul. Vi får se!

Allt gott så länge!

Staffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.