Manhattan

Då har vi varit på Manhattan i ett par dagar. Staden som aldrig sover, kallas ju NY. Stämmer kan jag säga, det är i alla fall svårt att sova där. Vi bor på åttonde avenyn på 21:a våningen, men trots det är det aldrig tyst i rummet. Trafiken är intensiv och högljudd. Tänker på Bernsteins ”Quiet City”……. Inte är det härifrån han fick inspiration till titeln i alla fall! I eftermiddag var vi på ”Alladin” på New Amsterdam Theater. Otroligt bra och Genomproffsig föreställning. Rakt igenom briljant. Känner mig otroligt inspirerad att sätta mig och skriva nu. Alan Menken är nog en av mina största förebilder i genren. Ska sägas att orkestern var fenomenal, och även ljudet. I morgon blir det ytterligare en Broadwayshow, av det mera klassiska slaget. Mer om det senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.