Succé i Katrineholm för Pure British!

”Tolkningarna av låtar i TV4-programmet ”Så mycket bättre” i alla ära. När dirigenten och arrangören Staffan Sjösvärd gör nya versioner av pop- och rocklåtar i samarbete med Katrineholms symfoniorkester och artisten Magnus Bäcklund, blir det så mycket större och så mycket roligare. Här snackar vi hyllningar i lyxformat. Storslagna, påkostade och respektfulla.”

Så skriver Catarina Nitz i sin recension av konserten i Tallåsskolans aula i lördags (25/3-23). Hela recensionen ser du lite längre ner. En del problem sista veckan med sjukåterbud både i orkestern, men framför allt i ena soliststämman, Michelle Andersson. Allt löste sig emellertid och kompisen och proffset Åsa Bergfalk gjorde ett snabbt och fantastiskt inhopp på ultrakort varsel. Magnus Bäcklund levererade som vanligt i alla olika genrer.

Jag är själv mycket nöjd med hela produktionen, låtval, arr, kompet, kören och inte minst Katrineholms symfoniorkester som jag jobbat med tidigare. Jag ser också utvecklingspotentialen i konceptet. Nu vill vi ta det här vidare till andra liknande orkestrar!

Jag kommer att lägga upp flera av låtarna på min Youtubekanal närmaste tiden, så håll utkik efter det! https://studio.youtube.com/channel/UCJieJBLQshv3Wwc-EXiAwyQ/videos/upload?filter=%5B%5D&sort=%7B%22columnType%22%3A%22date%22%2C%22sortOrder%22%3A%22DESCENDING%22%7D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.