Proppfull höst.

Ja, denna höst har något hänt. Helt överlupen med roliga och utmanande jobb. Två Bowie-konserter med bröderna Rongedal och Ulf Wadenbrandt. En i Karlskoga med Karlskoga Symfoniorkester 1/10 i Bregårdsskolans aula  http://www.ticketmaster.se/event/a-tribute-to-david-bowie-biljetter/437125 och en i Gävle konserthus 12/11 med Gävlesymfonikerna http://www.gavlekonserthus.se/konserter/hyllning-till-bowie/

Ska bli jättekul att det blir lite liv i Bowieproduktionen nu igen efter några år. En gigant som är väl värd att hedra.Vi hoppas att många kommer och lyssnar.

En annan kul produktion är med Västerås Stadsmusikkår och fenomenale Magnus Bäcklund http://www.vsmk.se/schema.php Det blir musik av brittiska låtskrivare. Några helt nya arr på Stinglåtar bl a. Denna gång utan kompgrupp, men med Clara Heinemann på harpa. En underbar kombination; blåsorkester, harpa och Magnus B!  Vi, Magnus och jag har en idé om att göra en hel produktion som går under arbetsnamnet ”Love Songs”. Här kommer det att bli lite smakprov ur det programmet. Kommer att skriva mer om det senare.

Sen är det en annan kul produktion med Sörmlands Musikkår och Caroline Arogén. Barnkör och blåsorkester, också en ny kombo för mig. Där blir det några Alfonslåtar och lite annat.

Ett jättejobb som kommer att sysselsätta mig under andra halvan av hösten är ytterligare en produktion med Karlskoga Symfoniorkester, ”Världen låter”, som är ett projekt som hållit på i ett par år nu och ska avslutas i vår med en stor konsert med ett flertal kända artister. Ska bli kul att sätta tänderna i det! Mer om det senare, när jag kommit igång.

Västerås Stadsmusikkår, som jag jobbat rätt mycket med senaste året, ska göra min Queenproduktion i vår också, så då får jag arra om hela materialet igen. Den  här gången till blåsare, kör, solist och komp. Även det kommer jag jobba med  före jul. Trevligt!

Som grädde på moster så blir det lite mer Queen. Musikaliska, Stockholms Blåsarsymfoniker, ska göra en Queenkonsert efter jul, och jag ska då göra några arr till dem. Blåsorkester plus åtta stråkar från Edsbergs Musikinstitut. Ska bli riktigt skoj det med!

Ja, det var lite om höstens jobb och hur det ser ut just nu. För övrigt sitter jag numera och jobbar i ett alldeles nytt arbetsrum hemma. Ett utrymme i vårt uthus genomgick i somras en förvandling från skrot/skräp/svinstierum till toppmodernt kontor med all tänkbar lyx, utom möjligen toalett då. Tur att man bor på landet!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.