Bowie i Karlskoga

Ja, nu är vi där. Tiden går fort ibland. Redan när vi gjorde Bowieproduktionen i Sandviken 2013 så pratade jag med Karlskoga symfoniorkester om att göra den i Karlskoga. Tre år senare så är vi alltså där, och igår kväll repade hela surven ihop för första gången. Fram till nu har jag repat med orkestern och bandet och kören har repat själva var för sig, men igår spelade vi tillsammans. Ulf Wadenbrandt dirigerar och den dynamiska duon Rongedal delar med sig av sin, som det verkar, outtömliga energi. Vilka sångare! Det här kommer att bli bra, mycket bra! Jag försökte fånga bröderna på bild igår, men alla bilder blev så suddiga, haha, att de inte gör sig på denna sida. Jag tror inte de stod stilla en sekund! En skaplig bild på orkestern blev det i alla fall.

20160929_204729

Kul att få göra produktionen igen, och som om det här inte räcker så gör vi konserten med Gävlesymfonikerna 12 november. Det är en ynnest att få jobba med sådana här sköna människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.