Seminarier och dirigerande

Nu är det nytt år, och det har rivstartat kan man säga. Hösten var proppfull, som jag tidigare skrivit om. Bowieproduktionen spelades både i Karlskoga och Gävle med fina recensioner som facit. Roligt att den funkar så bra! Parallellt har jag jobbat med en version av Queenproduktionen som ska spelas 5 februari på Musikaliska med Blåsarsymfonikerna och Johan Boding i solistrollen. http://www.musikaliska.se/forestallningstillfalle/dont-stop-me-now-tribute-queen

Utöver det så har fokus legat på en stor föreställning i Karlskoga med KSO, ”Världen låter”. Åtta arr för orkestern med lite olika artister såsom ”Blå bergens borduner” https://sv.wikipedia.org/wiki/Bl%C3%A5_Bergens_Borduner och ”Ramy Essam”. https://sv.wikipedia.org/wiki/Ramy_Essam Har dessutom äran att få dirigera föreställningen. Ska verkligen bli kul! Mer dirigerande blir det också i anrika orkestern ”Bofors Musikkår”. Känner mig hedrad av uppdraget.

Ett kul uppdrag var också att skriva arr för Volvos blåsorkester med kör och barnkör för deras jul-singalong i Eskilstuna. Tyvärr kunde jag inte komma och lyssna, men konstellationen gav mersmak och vi får se vad det kan bli av det framöver.

Några seminarier kommer jag att hålla i vår i ämnet rekrytering. Se flik kurser, seminarier och föreläsningar Ska bli kul med lite andra uppdrag, och intressant också att höra hur andra jobbar med dessa frågor. Kulturskolorna i Säffle och Lindesberg är inbokade.

Det var det hele

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.