Stundande höst

Ja, nu börjar hösten närma sig trots att det fortfarande råder full sommar här i Tysslinge. Sädesfälten utanför min studio går så sakteliga mot gyllengul ton. Här inne jobbar jag med lite olika höstproduktioner som ska vara klara i augusti. Arrangörens jobb är ju att leverera noter i tid så att orkestern kan börja repa när det är inplanerat. Jularren ska snart skrivas, vilket kan kännas lite märkligt när man sitter i shorts och jobbar. Nytt för mig i år är att jag försöker bygga upp ett större nätverk där jag kan synas och ha kontakt med uppdragsgivare. Jag ska också försöka bygga upp lite nya produktioner själv som jag ska marknadsföra. En produktion kommer att bli ett folkmusikprojekt där jag jobbar ihop med fenomenala ”Blå bergens borduner”. Vi gjorde en konsert ihop i våras, se tidigare inlägg ”Världen låter”, som blev så bra att jag känner att jag vill utveckla konceptet till en helt egen produktion med BBB. Mer om det framöver! Jag kommer också att lägga ut en del mindre samlingar arrangemang för kulturskolor till riktiga reapriser. Det omfattar gamla arr som jag gör om för aktuell sättning.

Titta gärna in på sidan då och då, och det går fint att maila mig på musikproduktion@sjosvard.se eller ringa på 0709-288108

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.