Vinter!

Januari brukar vara en händelselös tid för mig. Dessutom mörk och omysig. I år är det annorlunda på flera sätt. Hustrun är i Cape Town och gör sin uppsats, vilket gör mig till gräsänkling fram till veckan före påsk då jag åker ner till henne. Det ser jag såklart fram emot! På ett sätt är det bra timing att jag är själv nu, eftersom jag har, för ovanlighetens skull, otroligt mycket jobb nu. Mycket dirigerande, och det är jag glad för, och en hel del skrivande vilket ju också är trevligt. Som grädde på moset verkar vi ju få en hygglig vinter dessutom, och det känns skönt!

Två stora produktioner ihop med Magnus Bäcklund blir det i vår och det ska bli riktigt kul! En i Karlskoga 18 mars och en i Västerås 5 maj. Dessutom Rhapsody in Blue i Örebro 27 maj. Januari är en rätt mysig månad trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.