Nils Landgren!

Ja, nu är det strax höst igen och det känns bara fint för mig. Jag är och förblir en höstmänniska som tycker att det är mysigt när det blir lite svalare och klarare i luften. Det som är på gång jobbmässigt är först och främst 100-årsjubilerande Bofors Musikkårs jubileumskonsert 6 oktober. Nils Landgren medverkar och orkestern har också beställt ett nytt musikstycke av mig, och det har jag jobbat med nu i sommar. Ska bli verkligt kul att jobba fram den konserten!  Här är länk till biljettförsäljningen:https://www.ticketmaster.se/event/bofors-musikkar-100-ar-biljetter/517789

Vid sidan av dirigerandet ska jag skriva arr till Blå Bergens Borduner och Karlskoga symfoniorkester. Vi ska börja repa efter jul och ha konsert i Mars.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.