BBB

Nu ska jag snart börja repetera med KSO, Karlskoga Symfoniorkester, för konsert 28 april på Musikpalatset i Karlskoga. Riktigt bra produktion, där folkmusik möter symfoniorkesterns klangvärld. BBB är ju vid det här laget legendariska som grupp, stilbildande sedan decennier, men fortfarande på toppnivå. Jag är ju gammalt fan av Hedningarna som ju var som en produkt av det som Anders och resten i BBB gjorde på 80-talet. BBB för mig är ganska nya, och vi gjorde ett samarbete i Karlskoga för två år sedan i det stora projektet ”Världen låter”. När vi nu fick frågan att göra en hel konsert själva med KSO så var vi inte sena att tacka ja. Nu ligger arren klara, och är lämnade till orkestern. Programmet för konsertföreningen vt 2019 hittar du här: http://www.karlskogakonsertforening.se/

Här är ett ljudexempel där Anders Norudde spelar sin fina hornlåt på kohorn ihop med stråkar:

Boka biljetter i tid, det kan bli mycket folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.