Två stora helger.

Mycket Eskilstuna senaste tiden. Lördagen 1 februari gjorde jag ”The Golden Era”-produktionen ihop med 80-årsjubilerande Eskilstuna musikskola. 90 elever och lärare spelade gammal hederlig Rock´n Roll i Stålforsskolan så att taket lyfte. Sjöng gjorde några begåvade elever från musikskolan, och som gästsolister sjöng också Daniel Gildenlöw och Johan Hallgren från hårdrocksbandet ”Pain of Salvation”.

Otroligt kul att göra den här produktionen, det gav verkligen mersmak.

Lördagen 8 februari var det final på ”Folk och kultur” https://folkochkultur.se/ i Eskilstuna. Vi gjorde en dubblering av succén från i höstas (se tidigare inlägg) och spelade Queen med fenomenala Eskilstuna Symfoniorkester.

Självklart funderade vi på om det skulle vara någon publik kvar efter flera dagars tunga programpunkter. När vi började konserten kl 14 strömmade folk till och Stiga Sports Arena fylldes av runt 2500 underbara Queenfans. Helt otrolig känsla, och stämningen var magisk hela konserten igenom. Magnus Bäcklund och Josefin Henebäck var bländande.

Vi gör ytterligare en Queenkonsert i april, då med Katrineholms Symfoniorkester. Det ser jag verkligen fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.