Åter på ruta 1….

Då är det stiltje igen i orkestersverige. Mina egna produktioner får jag skjuta på ett tag till. Frustrerande, men det är ju bara att rätta sig i ledet och hoppas på att det lättar snart igen. Jag kommer att jobba på i det tysta här hemifrån kontoret och jobba för att 2023 blir ett år då jag kan göra några nya produktioner live igen. ”Pure British” med Magnus B är en idè som vi spånat på länge nog. Nu får den börja ta form tänker jag. En Jazz-symfoni-produktion med SE-Quartet ligger också i pipelinen. Kan bli hur cool som helst. Jag vill även utveckla samarbetet med ”Blå bergens borduner” med fler låtar. Lyssna gärna på en låt här, tillsammans med Karlskoga symfoniorkester. Anders Noruddes fina ”Stålbadet”. https://www.youtube.com/watch?v=-qV7k0n0Hpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.