Det rör på sig!

Nu börjar det hända saker igen, äntligen, inte ett år för tidigt. Nya beställningar på produktioner. En helt ny symfoniproduktion med Karlskoga symfoniorkester, ”Vattenmannen och Speed”, för barn. Sköna låtar om vatten och miljö. Arren ska jag skriva under ett par sommarveckor, och konserten blir i höst.

Ytterligare en ny produktion ihop med Magnus är planerad för april 2023, ”Pure British”. Engelsk pop och rock för Katrineholms symfoniorkester med kompband. Ska bli härligt med lite nytt!

Just nu ligger fokus på inspelning och uruppförande av min nya saxofonkonsert, ”Red Herring”. Ska bli kul att se vart den tar vägen! Thomas Bejstam briljerar på sin sopransax. Återkommer med länk till inspelningen när den lagts ut på Youtube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.