Succé i Nyköping!

Efter en intensiv period i Nyköping hade vi konsert på Culturum i söndags (29 januari). En härlig känsla är väl vad jag känner efter det. Orkester och kör på topphumör, ett fenomenalt band. Två sångare, Magnus Bäcklund och Martina Dahlström, i toppform. Fina recensioner dessutom!

Catarina Nitz i SN skriver bl a: ”Det går inte att säga annat än att dirigenten Staffan Sjösvärds koncept ”Queen in Concert” är genialsikt. Att samarbeta med en lokal symfoniorkester och lokala körsångare och dessutom ta med en artist som Magnus Bäcklund som leadsångare, borgar för att resultatet blir påkostat och mäktigt och samtidigt varmt och jordnära.” 

Fina ord som värmer! Nu laddar vi för ”Pure British” i Katrineholm 25/3!

Läs också Fride Janssons fina inlägg på FS´s hemsida: https://drive.google.com/file/d/1Od07UWsEWeYJPMCZAWaa0aLazHnUKkFt/view

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.