Pure British i Katrineholm!

25 mars är det dags för premiär för nya produktionen ”Pure British” i Tallåsskolans aula med Katrineholms Symfoniorkester, rockband, kör och de två solisterna Magnus Bäcklund och Michelle Andersson, Konceptet är ungefär detsamma som i Queenproduktionen förutom att jag nu har en mindre kör knuten till produktionen. Låtvalet är en salig blandning av nytt och gammalt inom brittisk pop- och rockhistoria. Beatles, Sting, Elton John, Adele, Kate Bush med flera ryms i programmet. Tanken är att konceptet ska utökas och förändras över tid. Det finns ju rätt mycket bra musik att finna bland brittiska legendarer…

Det börjar bli fullt och vi räknar med utsålt, men än finns det biljetter kvar här: https://www.nortic.se/dagny/event/44387

Väl mött det 25 mars!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.